Gdje?

Lokacije i kapaciteti za kongrese u Zagrebu i okolici

BESPLATNO PREUZIMANJE

U potrazi ste za idejom i lokacijom za vaš slijedeći event?

Odlično, u ovom katalogu možete potražiti inspiraciju i najbolju ponudu za vaš slijedeći event.

KONGRESNI VODIČ

Vodič za organizatore evenata u Hrvatskoj

PREUZMI KATALOG

IMATE IDEJU ZA POSLOVNI SEMINAR, ALI DVOUMITE SE GDJE GA ODRŽATI?
Zaboravite na nepotrebne nedoumice tako što ćete se obratiti našoj kongresno-putničkoj  agenciji koja od 2005. godine s uspjehom organizira poslovne seminare, evente i team buildinge u najprikladijim hotelima i lokacijama u Zagrebu, zagrebačkoj okolici te diljem Hrvatske.

AGENCIJA JAGMA – USPJEŠAN PARTNER POZNATIH SVJETSKIH TVRTKI
Agencija Jagma renomirana je tvrtka za organizaciju poslovnih događanja koja u svojem adresaru zadovoljnih klijenata bilježi velike svjetske i hrvatske firme. Listu stranaka šaljemo na zahtjev.

NUDIMO IMPRESIVAN IZBOR LOKACIJA I PROFESIONALNU PODRŠKU
Za vaše bolje snalaženje kroz šumu hotela i lokacija sastavili smo impresivan vodič koji će vam olakšati snalaženje kroz zagrebačke kongresne kapacitete te znatno pojednostaviti vašu odluku kod izbora mjesta za seminar. Također, spremni smo podijeliti s vama i naše višegodišnje iskustvo u stalnoj edukaciji u ovom polju i pružiti samo vrhunsku podršku.

OSTANITE U KONTAKTU ZBOG KORISNIH INFORMACIJA
Za uspjeh poslovanja važno je stalno biti u tijeku događanja. Zato nas obavezno kontaktirajte na e-mail adresu jagma@jagma.hr i mi ćemo vas putem mailinga redovito informirati o aktualnim zbivanjima, novim zanimljivim lokacijama te aranžmanima za poslovne korisnike.

Uspjeh vašeg seminara ovisi i o odabiru pravog partnera. Zato nam se obratite s punim povjerenjem,