Prije 10 godina smo organizirali prvi seminar u Karlovcu, a još i danas vidim iznenađenje kada Karlovac ponudim kao destinaciju za poslovno događanje.

S poslovno turističke strane mi smo jako zadovoljni Karlovcem kao destinacijom, bilo da se radi o seminaru u hotelu Korana Srakovčić, team buildingu na imanju Srce prirode kod Ribnika ili jednodnevni posjet vinarima, starom gradu Dubovcu, a od nedavno i Aquatici. 

Koja su nam dobra iskustva iz Karlovca?

Organizacija prezentacija u hotelu Korana Srakovčić u kojem vlada mir koji je neophodan za ovakva događanja, te prekrasna terasa i okoliš, a iznad svega odlična hrana.
Prometno je dobro povezan s Zagrebom, a ima i osiguran velik besplatan parking.

Aquatika Karlovac se nalazi u neposrednoj blizini hotela Korana Srakovčić. To je atraktivan akvarij s slatkovodnom ribom koji može upotpuniti poslovni posjet Karlovcu. Aquatika također raspolaže dvoranom za prezentacije kapaciteta do 80 osoba.

Srce prirode je seosko domaćinstvo obitelji Srakovčić koje se nalazi u blizini Ribnika. Raspolažu luksuznim smještajem u svom resortu, vinotekom, bazenom i pruža razne mogućnosti za sportske i team building aktivnosti.

Jednodnevni izlet
Posjet dvjema vinarijama u kojima degustiramo vina i ručamo.
Razgled starog grada Dubovca
Šetnja Karlovcem
Kava i kolači na prekrasnoj terasi hotela Korana Srakovčić

Na ovim lokacijama preporučamo naše teambuilding programe