Za predstojeću sezonu za vas smo izdvojili 4 zanimljiva broda.

Druženja s partnerima na brodu od kojih na nekima možete održati i prezentacije, vrlo je atraktivan program na koji se gosti rado odazivaju.

Žitna lađa

Žitna lađa Zora replika povijesnog broda iz 19. stoljeća kakav je nekad plovio rijekom Kupom. Kapacitet lađe je 48 putnika za sjedećim mjestima za stolovima, polazak je 9 km od Karlovca. Lađa je duga 25 metara. Izleti za grupe se organiziraju svakodnevno.
U ponudi su dva programa koji se dodatno mogu prilagoditi željama grupe:
Lađarski izlet u trajanju od 90 minuta i tradicionalni show u trajanju 180 minuta

Trabakul Larus

Trabakul  Larus  je izgrađen 1930.god., a potpuno restauriran po svom izvornom izgledu 2004.g. 2012. godine  -Trabakul Larus dobiva status zaštićenog Spomenika kulture RH.
Kapaciteta 60 osoba za jednodnevni izlet, te plovi u Istarskom akvatoriju i u potpunosti je opremljen za jednodnevne izlete: -tradicionalno jedrenje -evente -promocije -teambuilding-panoramske vožnje-sunset.
Neki od zabave, interaktivne i izazovne aktivnosti na raspolaganju su:
– Navigacijski vježbe
– Potraga za blagom
– Podizanje jedara i jedrenje
– Uvezivanje užadi

Event ship Nada

Sa sigurne i elegantne palube M/Y Nada uronite u Mediteran na svim razinama: uz vrhunsku hranu, piće i glazbu stvaorit ćemo iskustvo koje nikad nećete zaboraviti. M/Y Nada je hrvatski event brod, odnosno jahta koja istovremeno može ugostiti do 150 osoba te im pružiti izvrsnu ugostiteljsku uslugu. Opremljena je vrhunskom audio/video opremom, odiše elegancijom,modernog je interijera i prekrasnih paluba s kojih ćete doživjeti nezaboravne poglede na pučinu i otoke, te jedinstvene zalaske sunca, uvijek drugačije pri svakom isplovljavanju…
Kapacitet za održavanje prezentacija 60 osoba

Event boat Polaris

Polaris je brod sa sjajnom poviješću, izgrađen u New Yorku za potrebe invazije na Normandiju, obnovljen u “old-fashion” stilu, opremljen za ekskluzivne privatne ili korporativne događaje, team buildinge, vjenčanja, proslave rođendana, prezentacije novih proizvoda., obiteljska okupljanja.
S kapacitetom od 146 putnika, Polaris ima mnogo prostora na palubama, natkriveni krmeni lounge, udoban klimatizirani unutarnji salon i veliku brodsku kuhinju opremljenu za pripremu svih gastronomskih specijaliteta i to naravno sve direktno na brodu svježe pripremljeno i servirano.
Brod je opremljen suvremenim audio sustavom (aux, usb i bluetooth povezivost), dva bežična mikrofona, flat screen TV. Na zahtjev možemo pružiti profesionalnu audio ili prezentacijsku opremu, DJ ili uživo band, Cocktail majstore…
Kapacitet za održavanje prezentacija 70 osoba